Skip to the content
- 2 spsk. smør
- 1 spsk. olivenolie
- 2 skalotteløg, hakkede
- 1 salvieblad
- 500 g hvide bønner (cannellini), drænede og skyllede
- 1 l kyllingesuppe
- 4 fed hvidløg, halverede
- 1 dl fløde
- 1/2 tsk. peber, friskkværnet
- 6 skiver ciabattabrød
- Put smør, olie og løg i en gryde og steg indtil løgene er bløde og klare (ca. 5 min.).
- Tilsæt salvie og bønner og rør godt.
- Tilsæt suppe og bring i kog.
- Tilsæt hvidløg og kog indtil hvidløgene er bløde (ca. 10 min.).
- Blend suppen med en stavblender.
- Tilsæt fløde og smag til
- Strint olivenolie på brødskiverne og grill dem ca. 3 min. på hver side.
- Server suppen. Spis brød til.