Okonomiyaki
- 1 hoved spidskål
- 2 forårsløg
- 125 g bacon
- 5 æg
- 150 g hvedemel
- 10 g dashipulver
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
- Japansk mayonnaise1
- Okonomiyakisauce1
- katsuobushi1
Snit kål fint.
Pisk æg sammen i en skål og bland med mel til det har en tyk konsistens.
Tilsæt spidskål, dashipulver, bagepulver og salt og rør det hele godt sammen.
Varm en pande op med smagsneutral olie. Fyld halvdelen af blandingen på panden så det bliver en tyk pandekageform. Når blandingen har fået stegeskorpe lægges bacon i strimler ovenpå hvorefter pandekagen vendes.
Steg videre indtil bacon er sprødt (ca. 2–3 min).
Skær ud i mundrette stykker og top med japansk mayonnaise, okonomiyakisauce og katsuobushiflager.