Categories
Mad Opskrift

Jambalaya med rejer og chorizo

  • 2 kopper hønsebouillon
  • 1,5 dl hvidvin
  • 1 dåse hakkede flåede tomater
  • 2,5 dl brune ris
  • 1 stort hakket løg
  • 2 fed hakkede hvidløg
  • 3 stænger bladselleri
  • 2,5 dl frosne majs eller fra dåse
  • 5 krydrede chorizopølser
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 5 dl frosne tigerrejer
  1. Hæld bouillon, vin, tomater og ris i stentøjsterrinen. Rør risene rundt i væsken, så alle ris er dækkede. Sæt terrinen i ovnen og bag retten ved 180 °C i en halv time.
  2. Hak løg, hvidløg og bladselleri og put det i risblandingen sammen med majs. Skær pølser og peberfrugter i stykker og bland dem i. Bag retten videre i ca. 2 timer.
  3. En halv time før retten er færdig røres de frosne rejer i.
  4. Retten skal ende med at have en konsistens som en blød risotto.
  5. Server jambalayen i terrinen med grøn salat og grydebrød til. Drys evt. med paprika som pynt.
  6. Spis.