Skip to content

mad.mikkelricky.dk

Littes is

Posted byLitte 2014/10/112016/04/02
  • 60 g æggeblommer
  • 80 g sukker
  • ½ vanillestang
  • 4 dl fløde
  1. Pisk æggeblommer, sukker og vanillekorn til en tyk æggesnaps.
  2. Pisk fløden.
  3. Vend snaps og fløde sammen.
  4. Frys.
  5. Spis.
Posted byLitte2014/10/112016/04/02Posted inDessert, OpskriftTags: æg, fløde, sukker, vanille

Post navigation

Previous Post Previous post:
Toscansk bønnesuppe
Next Post Next post:
Mandelkurve

Populære opskrifter

  • Surdejsrugbrød
  • 1000000-bøf
  • Luftigt, groft franskbrød med kerner
  • Mandelkurve
  • Littes is

Nye opskrifter

  • Trekornsbrød
  • Leverpostej
  • Fødselsdagsboller
  • Flammkuchen
  • Pandekager

Categories

  • Bitz
  • Brød
  • Dessert
  • Mad
  • Opskrift
  • Snack
  • Stenaldermad
  • Suppe
  • Toscana

Tags

bacon boller brød burger bønner fars fløde gær kage kakao kan fryses karry kerner kylling lever linser mandler mel mørbrad nødder omelet pizza pulled pork ris rugbrød salt skyr soya spaghetti spidskål stenalderkost sukker suppe surdej vanille vin æg øl
mad.mikkelricky.dk, Proudly powered by WordPress.